Vi skaber flotte og profesionelle hjemmesider.

Et design. Tusind indtryk.

En professionel hjemmeside skaber vækst. Vi tager hånd om dig, og byder dig velkommen på rejsen i en verden hvor der konstant kræves sans for detaljen og brugervenligheden. 

En professionel hjemmeside er ikke bare en hjemmeside …

Detaljen. Kreativitet. Trending. Mode.

En professionel hjemmeside er vigtig …

I en verden der bevæger sig online 24 timer i døgnet, bør en professionel hjemmeside prioriteres højt. Valget om en hjemmeside er ikke på valg, men et krav for en succesrig virksomhed. Uanset om du er erhvervsdrivende, freelancer eller blot er i gang med et hobbyprojekt, forventer dine kunder at kunne finde dig online. Vi gør os altid umage når vi designer din hjemmeside, og vi overlader intet til tilfældighederne. Vi sætter os ind i dine behov og kombinerer disse med nutidens trends og det som følger med ved en moderne og professionel hjemmeside. Vi tager dig under armen hele vejen igennem fra start til slut. Når vi er færdig med at designe din nye hjemmeside giver vi dig en gennemgående vejledning til hvordan du via få klik kan ændre indhold som fx. tekster, billeder, farver og meget mere. 

En verden af design muligheder

Ny hjemmeside. Vedligeholdelse. Installation. Tips & Tricks.

Ny hjemmeside

Er du på jagt efter et webbureau, som kan sørge for en flot visuel fremtoning for din online tilstedeværelse, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har i mere end 12 år designet hjemmesider til vores kunder med stor tilfredsstillelse.

Vi sætter os ind i dine behov, og går altid et ekstra skridt for at sikre, at dine krav opnåes. Vi designer efter dine ønsker, men stiller også vores egen kreativitet til rådighed.

Hos os er du i trygge hænder under hele designprocessen, men også efterfølgende. Vi lever af at servicere vores kunder, og vi lever af at sørge for, at disse kommer helskindet i mål. 

Vores hjemmesider designes i WordPress, ligesom vores webshops bygges på WooCommerce platformen tilhørende WordPress. Det sikre dig et pålideligt og brugervenligt system, når dit arbejde med os er færdigt.

Vedligeholdelse

Tilkøb vores vedligeholdelsespakke og slip helt for dine fremtidige bekymringer. Skræmmer tanken om din hjemmesides sikkerhed dig, eller føler du dig af en anden årsag ikke i stand til at optimere og holde din hjemmeside vedlige, så kan vi hjælpe dig.

At holde sin hjemmeside vedlige, kan for mange være en stor mundfuld. Derfor tilbyder vi nogle helt gennemsigte løsninger for vores kunder hvor vi blandt andet kan tage ansvaret for:

  • Ændring / udskiftning af billedmateriale
  • Ændring af tekststørrelser / tekstforfatninger
  • Ændringer af små designelementer
  • Opsætning af sikkerhed, herunder Firewall og beskyttelse
  • Grafisk indhold og opdateret indhold (Tilkøb)

Prisen på vores vedligeholdelsespakke afhænger af, hvor omfattende et stykke arbejde vi skal lave for dig. Kontakt os endelig og fortæl os hvad du sidder med af udfordringer.

Meget mere end bare et webbureau

3 gode grunde til hvorfor du skal vælge Danish Graphics.

Ingen bindende kontrakter

Glem alt om irriterende kontrakter og bundefangeri. Vi tager direkte dialog med vores kunder, udføre aftalt arbejde og gennemgår til sidst det hele med dig, så du er tilfreds.

p

En samlet pakke til din online identitet

Vi kan tilbyde dig en totalløsning med hjemmeside, tilhørende grafik, droneflyvning, herunder video og foto, opsætning af sociale medier samt promo og intro videoer til marketing.

Professionel gennemgang

Hvis du selv ønsker at vedligeholde din hjemmeside, giver dig en dybdegående gennemgang af sidens funktioner og opsætning. Vi introducere dig til tekstændringer og udskiftning af billeder.

Vores profesionelle hjemmesider
Danske og internationale kunder

Vi har igennem de sidste 12 år været involveret i mange profesionelle hjemmesider. Uanset om vi skal lave en komplet hjemmeside, vedligeholde din nuværende eller stå for hele din visuelle identitet, så er vi stolte af at kunne hjælpe vores kunder i en kreativ og travl verden.

Dbsales.dk

Vi har designet DBSALES med fokus på overskuelighed, nem navigering, og ikke mindst har vi gjort det lyst og imødekommende. Vi har hos denne kunde stået for komplet webshop, design, integration af betalingsmodul og grafisk behandling af de billeder hvor dette var nødvendigt. Vi har ydermere givet relevante informationer om grundlæggende SEO optimering i forhold til Google placeringer.

På billedet af DBSALES ses en produktside, en indkøbskurv, og et udsnit af forsiden samt brands.

Gadefesten4700.dk

Gadefesten4700.dk havde selv en hjemmeside, som var opbygget i WIX. Med ønske om at rykke til en platform med muligheder i fremtiden, valgte de at gå med os og WordPress i hånden. Vi har hjulpet Gadefesten4700 med en “kopi” af det design de havde i WIX og designet det i WordPress. Gadefesten er en festival beliggende i Næstved centrum, som hvert år tiltrækker flere tusinde mennesker.

På billedet af Gadefesten4700 ses forsiden, historien bag og praktisk information.

Lydtildinfest.dk

Lydtildinfest.dk har fået en total makeover. Vi har sammen med ejeren lagt en strategiplan for et komplet redesign, for at skabe en bedre konvertering af kunder, samt at få besøgstal til at stige. Lydtildinfest udlejer alt i udstyr til festen. Efter vores redesign og optimering er besøgstal på hjemmesiden steget med ca. 20%. En bedrift vi er stolte af.

På billedet af Lydtildinfest ses forsiden, udlejning af højtalere, samt en kategorivisningen over sidens hovedgrupper.

Mind4business.dk

Her har vi designet et simpelt brugervenligt website med fokus på overskuelighed. Sitet er af mindre karakter, og er udarbejdet 100% efter ejernes egne ønsker. Grafisk materiale er lavet af Mind4business selv, men er blevet implementeret af os i forbindelse med designprocessen.

På billedet af Mind4business ses forsiden, tidligere cases og et udpluk af firmaets koncepter og missioner.

Allroundbyggeri.dk

Allroundbyggeri manglede en hjemmeside og en online tilstedeværelse, da de valgte at tage kontakt til os. Vi har designet deres hjemmeside med inspiration fra andre entreprenør hjemmesider, efter de behov som Allroundbyggeri har ønsket sig.

Hjemmesiden fungere som et online visitkort, og giver mulighed for at kontakte firmaet direkte. Vi har ydermere lavet nogle ændringer på firmaets originale logo, så det kan trykkes på arbejdstøj.

DJCom.dk

Vi har designet og skabt DJCom.dk for Danmarks DJ’s, producere og brancherelaterede folk. Vi har implementeret en total community løsning med personlige profiler og foruminteraktion.

DJCom.dk er skabt med ønsket om at samle alle danske DJ’s og producere under et tag.

Vi har tilpasset mobilversion, så DJCom.dk også ser elegant ud fra din smartphone.

Hos os får du hele pakken

Professionel hjemmeside designet i WordPress

Vi elsker design og hjemmesider, og glæder os til at tage dig med på vores rejse. Efter vores gennemgående opstartsplan, er vi nu klar til at gå i gang med dit design.

Hvad følger altid med?

N

Responsivt design

Tilpasses enheder.

N

Skræddersyet hjemmeside

Efter dine ønsker.

N

Optimering af hastighed

Beskåret billeder mm.

N

Standard slideshow

Simpelt slideshow.

N

Opstartsmøde

Hvis dette ønskes.

N

Web-call møde

Hvis dette ønskes.

N

Vejledning om brug

“Kursus” i din hjemmeside.

N

Nyhedsbreve

Opsætning hvis ønskes.

N

Sikkerhed

Sikring mod spam.

N

Firewall

Beskyttelse mod hackere.

N

Farvepaletten

Viser dig de farver som er brugt.

N

Nem navigering

Brugervenlighed

Se hvad du kan tilkøbe: 

P

Avanceret slideshow

Dynamisk slideshow inkl. animation.

P

Support til din hjemmeside

Slip for besværet.

P

Plugin installation

Installation og opsætning af plugins.

P

SEO optimering

Google elsker det.

P

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af WordPress.

P

Præsentationsvideo

Videopræsentation af dine services.

P

Avanceret rådgivning

Lær alt om din hjemmeside.

P

Live-chat

Live-chat via Tawk.to

P

Grafik

Grafisk indhold til web.

P

Booking system

Kunder kan booke services.

P

SoMe

Opsætning af sociale medier.

P

Klippekort

Spar penge på support.

Tag kontakten med det samme, og hør mere om mulighederne

13 + 14 =