SoMe - Sociale medier

Din digitale online tilstedeværelse er vigtig for dig og dine kunder. Uanset om du benytter dine sociale kanaler til interaktion med mulige kunder, markedsføring eller noget tredje viser statistikkerne at den største trafik ledes via sociale medier.

Sociale medier er vigtige fordi …

Din nyopstartede virksomhed har brug for en sund og aktiv social platform, for at sikre en god dialog til potentielle kunder, købere og partnere.

Danish Graphics kan hjælpe dig med opsætningen af din Facebook side, og kan tilmed integrere en Instagram konto. Statistikker viser at størstedelen af trafikken til dit website ledes via sociale medier.

Facebook og Instagram har sat sig markant på markedsføringen af disse, og kan for mange være uoverskuelig, når opsætningen skal gennemføres.

Statistikken siger om sociale medier …

✓ Over 50 millioner erhvervsdrivende benytter en Facebook side.

✓ 400 nye brugere opretter en Facebook profil hvert minut.

✓ Facebook Messenger har over 1,2 aktive brugere pr. måned

✓ Facebook har 2 milliarder aktive brugere pr. måned

✓ Instagram har 1 milliard aktive brugere pr. måned.

✓ Instgrams “Like” knap benyttes 4,1 milliarder gange om dagen.

✓ Erhvervsdrivende oplever op til 10 gange mere interaktion via Instagram.

FACEBOOK OPSÆTNING

Danish Graphics kan tilbyde forskellige former for opsætning af din Facebook side. Alt efter dine ønsker, skaber vi en side med flot grafisk indhold, som går godt ud til din målgruppe.

INSTAGRAM OPSÆTNING

Instagram er en god og hurtig måde, hvorpå din virksomhed kan nå sin målgruppe. Danish Graphics tilbyder derfor også opsætning af instagram via Facebook, så du kan nå ud til flere af dine følgere.

Den grafiske afdeling

Indbydende og fængende grafik er alfa og omega hvis du vil skabe interaktion fra dine besøgende.

Danish Graphics har i mange år leveret grafiske annoncebilleder, idéskabelse og videoindhold til sociale platforme. Vi arbejder ud fra samme filosofi som vores webdesign – Moderne, kreativt og med dit behov i fokus.

Dit behov – det vigtigste behov

Vores grafiske designs bliver altid lavet udfra en filosofi om et moderne og kreativt design, men vigtigst af alt lytter vi til dine behov og ønsker.

Et design er mange forskellige elementer sat sammen. Vores grafiske produkter kan derfor være svære at give en nøjagtig pris på, da tid og arbejdstimer kan variere alt efter behov.

Se vores tillægsydelser fra ekstra tilkøb til dine sociale medier

DERFOR ER SOCIALE MEDIER EN VIGTIG FAKTOR

Kendskab til dine kunder

Skab et unikt og personligt forhold til dine følgere, og få skarpe analyser fra Facebook og Instagram, som peger dig i retningen af din målgruppe. Sociale medier er med til fremadrettet at udvikle potentialet for din virksomhed.

Opbygning af brand

Sociale medier gør det nemt for dig og dine ansatte, at skabe opmærksomhed omkring jeres brand eller virksomhed. Hver gang et opslag bliver liket eller delt spredes budskabet ud til langt flere mennesker, som muligvis i fremtiden vil følge dine kanaler.

Trafik til website

Dine sociale kanaler kan integreres dybt med din hjemmeside. På den måde kan du med højeste sandsynlighed øge trafikken til dit website. Annonceopslag på Facebook eller Instagram kan fx. linke direkte til dit website.

Målrettet markedsføring

Opret annoncer mod et særligt segment. Fx. aldersgruppe, lokationsområde eller interesser. På den måde sikrer du at dine kampagner rammer den målgruppe som du ønsker. Du undgår at spilde unødvendige resourcer på målgruppeplanlægning.

Konkurrencer

Et af de mest anvendte opslag på Facebook og Instagram er konkurrencer for dine følgere. Det er opslag som disse dine følgere typisk interagerer med, deler og liker. Vi henviser til Facebook’s konkurrencebetingelser for nøjagtige regler om brug af konkurrencer via Facebook.

Nå ud til de unge

De unge bruger de sociale medier som aldrig før, og statistikker viser at 2 ud af 3 unge benytter en eller anden form for sociale medier. Det gør platformene idélle til målrettet annoncering, hvis din virksomhed henvender sig bedst til en yngre målgruppe.

Showcase

Et udpluk af nogle af vores kunder hvor vi har været med til at sætte et præg på deres sociale medier.