Tillægsydelser

Indeholder vores faste services eller pakker ikke lige det du står og mangler, så kan du altid benytte dig af vores tillægsydelser. På denne side finder du en oversigt over ekstra tilkøb til din Hjemmeside, Droneflyvning og SoMe arbejde. Har du et forslag til hvilken slags indhold du kunne tænke dig, men kan du ikke finde det på oversigten, så er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi sørge for at finde den bedst mulige løsning til dig.

Vores tillægsydelser til hjemmesider, droneflyvning og sociale medier kan ses nedenfor. Klik på en af nedenstående ydelser, for at få information og pris.

Vores tillægsydelser til hjemmesider kan ses nedenfor. Klik på en af nedenstående ydelser, for at få information og pris.

YOAST SEO Optimering - Anbefalet

Vi tager en gennemgang af din hjemmeside, for at se hvad der kan optimeres. Når vi har dannet os et overblik optimere vi dine sider, indlæg og billeder således at disse opfylder kriterier for Google’s robotter. Med andre ord hjælper vi dig til en bedre placering på google, når dine potentielle kunder skal finde netop dig.

Prisen på vores SEO arbejde afhænger af hvor omfattende en optimering, som er nødvendig, eller hvor mange sider du ønsker optimering på. Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på en SEO gennemgang.

Undervisning i brug af siden (Anbefalet)

Vi vil meget gerne hjælpe dig med vedligeholdelsen af din hjemmeside. Selvom at det kan være lækkert at andre vedligeholder dine online kanaler så du altid er up2date vil du sætte pris på at kunne lave småjusteringer på egen fod. Med vores tilkøb af undervisning bliver du klædt basalt på, således at du bagefter kan ændre indhold som billeder, tekster, og mindre designændringer såsom farver og tekststørrelser.

Pris: 399 kr.

Årlig vedligeholdelse af hjemmeside

Skal vi vedligeholde din hjemmeside med grafiske ændringer, tekststørrelser, farver og aktuelt billedmateriale på årlig basis så gør vi gerne dette. Ønsker du ændringer på din hjemmeside skal du blot kontakte vores support. Herefter vil en af vores designere modtage dine ønskede forslag til ændringer og sørge for at ændringerne sker på din hjemmeside indenfor 72 timer.

Pris: Øv! Da vi på forhånd ikke er klar over hvor omfattende årsarbejde vi skal lave for dig, kan vi desværre ikke give dig en konkret pris. Vi hører gerne mere om hvordan vi på årlig basis kan hjælpe dig bedst muligt. Herefter vil vi beregne en ca. pris for årlig vedligeholdelse.

Dynamisk slideshow

Et dynamisk slideshow kan være brugbart hvis du ønsker liv og bevægelse på din side. Når du skal afgøre om du skal benytte et klassisk eller dynamisk slideshow skal du spørge dig selv hvad der henvender sig bedst til din branche. Hos Danish Graphics benytter vi dynamiske slideshows, for at skabe animerede effekter, diverse billeder som flyver ind med forsinkelse mm. Med andre ord gør vi dit slideshow levende – Noget som med garanti vil fange de besøgendes opmærksomhed.

Har du endnu ikke fået forståelsen af forskellen på et klassisk og dynamisk slideshow, så sidder vores support team klar på tasterne til at hjælpe dig.

Pris: 99 kr. pr. dynamisk slide inkl. grafik og tekstforfatning efter dit ønske ved køb af minimum 2 slides.

Live-chat system

Dine potentielle kunder og besøgende elsker at have support lige ved hånden. Flere og flere sider benytter i dag en såkaldt “live chat”. Kendt fra Facebook placeres live-chatten oftes i nederste højre hjørne, og kan bruges til at skabe direkte kontakt med en online supporter, salgsrådgiver, eller noget helt tredje.

Med vores chat integration benyttes Tawk.to modulet. Vi sørger for opsætningen, oversætningen og oprettelse af evt. medarbejdere.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om live-chat løsningen.

Pris: 999 kr.

Booking system

Få dine kunder til at booke dine services online med få klik. Vores booking system er responsivt, og giver et flot og mobilvenligt layout så dine kunder kan booke på farten.

Fortæl os gerne mere om hvordan dit booking system skal fungere.

Pris: 1499 kr.

Vores tillægsydelser til droneflyvning kan ses nedenfor. Klik på en af nedenstående ydelser, for at få information og pris.

5 ekstra fotos

Få 5 ekstra dronefotos i forbindelse med booking af droneflyvning

Pris: 49 kr.

10 ekstra fotos

Få 10 ekstra dronefotos i forbindelse med booking af droneflyvning

Pris: 99 kr.

15 ekstra fotos

Få 15 ekstra dronefotos i forbindelse med booking af droneflyvning

Pris: 149 kr.

20 ekstra fotos

Få 20 ekstra dronefotos i forbindelse med booking af droneflyvning.

Pris: 199 kr.

Grafisk promo video med dronemateriale

Har du brug for en fed trailer eller promoveringsvideo? Se eksempler på vores side for “Droneflyvning

Pris: 995 kr.

Vores tillægsydelser sociale medier kan ses nedenfor. Klik på en af nedenstående ydelser, for at få information og pris.

4 ekstra billeder til SoMe opslag

Har du brug for en grafisk pakke til dine sociale kanaler, så kan Danish Graphics skabe dem for dig. Du modtager grafik efter dine ønsker og i samme stilart til præcis den sociale platform du ønsker.

Pris: 699 kr.

Vedligeholdelse af SoMe kanal

Vedligeholdelse inkluderer maximum 3-4 opslag pr. uge inkl. supplerende grafikmateriale udarbejdet af Danish Graphics, i sammenråd med dine ønsker.

Pris: 695 kr.

Konkurrence håndtering

Danish Graphic kan sørge for grafikken til din kommende SoMe konkurrence. Vi supplerer med grafisk materiale til afholdelse af din konkurrence, og sørger for at trække en vinder for dig.

Pris: 299 kr.