Bryllupsfotograf med fokus på detaljen.

Søger du en erfaren bryllupsfotograf til at fange alle de magiske øjeblikke på din store dag? Vores store passion for fotografering og ønsket om at fange gode momenter driver værket når vi tager billeder af dit bryllup. Med en fantastisk detalje grad og dyb forståelse af fotografiets komposition fanger vi skarpe billeder af dit bryllup. Vores opgave som bryllupsfotograf er at sikre, at dit bryllup er bevaret for evigt med billeder du vil holde af og se tilbage på resten af dine dage.

Bryllupsfotografering som du vil have det.

Vores bryllupsfotografering kan sammensættes helt som du vil. Uanset om du ønsker os med på sidelinjen fra de spæde forberedelser og frem til sidste dans, eller om opgaven omfatter fotografering i kirke, on location, til festen eller under maden, så er jeg sikker på, at vi kan finde den rigtige løsning.

Vi har erfaringer med at skyde bryllupsfotografering i en masse forskellige stilarter, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for det kreative look vi kan skabe i redigeringsprocessen.

Hvis du søger en bryllupsfotograf der har fokus på at skabe det du ønsker dig, så skal du være velkommen til at kontakte os direkte på vores Facebook side, eller via kontaktformularen som du finder her.

Det er min pligt som din bryllupsfotograf at sørge for et fantastisk og tilfredsstillene resultat. Derfor gør jeg mig umage for din skyld. Jeg håber på, at jeg kan få lov til at være med til den måske største dag i dit liv og forevige mindet i fantastiske billeder.

Danni Jensen, 29 år.

Fotograf, Danish Graphics

En fotograf til bryllup er et must.

En fotograf til bryllup mener vi er et must-have. Det at blive gift, er en af livets største begivenheder. En begivenhed du med en fotograf til bryllup vil kunne se tilbage på resten af dine dage, og som forhåbentlig vil bringe stærke minder, følelser og nærvær i spil.

Bryllupsfotograf på Sjælland.

Da jeg har base, og holder til Næstved fotograferer jeg primært bryllupper på Sjælland, så står du og skal giftes, og søger du en dygtig bryllupsfotograf på Sjælland så er du kommet til det rette sted.

Når jeg er tilstede under dit bryllup forsøger jeg altid at gå til opgaven med en tilgang der er så diskret som muligt. På den måde ligger du, og dine gæster mindst mærke til min tilstedeværelse.

Du tænker nok.

Hvad koster en bryllupsfotograf ?

Vores priser på bryllupsfotografering er skræddersyet til at opfylde dit unikke behov og budget. Vi anerkender og ved at alle bryllupper er forskellige, ligesom at alle kommende brudepar ikke ønsker det samme. Når vi skal udregne en pris til dit specifikke bryllup ønsker vi i første omgang en dialog om jeres ønsker, da vi af erfaring ved at mange faktorer kan spille ind. Med det sagt er jeg sikker på, at vi sammen kan finde den løsning som for jer, vil være det perfekte valg frem mod livets måske største dag.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Fortæl mig gerne omkring dine ønsker, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at imødekomme dem. Der findes ingen dumme spørgsmål frem mod den store dag. Det hele skal spille – Også dine billeder.

Jeg håber vi ses.