Sig hej til fotografen.

Jeg er fotografen fra Næstved. Velkommen til.

Hej og velkommen til. Mit navn er Danni Jensen. Jeg er 29 år, og bor til dagligt i Næstved med min kæreste og vores datter på 4 år. Min rejse som fotograf startede for godt og vel 8 år siden. Det fangede min interesse at skabe minder for livet. Minder som blev skabt af billeder.

Jeg tilbyder et uformelt miljø i mit fotostudie som er beliggende i Næstved. Jeg har forsøgt at skabe rammerne om en hyggelig oplevelse når mine kunder kommer på besøg. Derfor er dine børn altid velkommen til at medbringe det legetøj eller den bamse de elsker aller mest. I mit fotostudie har jeg også 2 stole, hvor du som forældrepar kan sidde behageligt og nyde en kop god kaffe.

Jeg tilbyder en lang række af rekvisitter, som jeg har købt gennem tiden. Herunder forskellige spande, badekar, baljer, biler og flyvemaskiner.

Hvis du en skønne dag står over for en livsbegivenhed i form af f.eks. bryllup, konfirmation, afvikling af event eller lignende, så er du også meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mulighederne til netop din begivenhed.

En bred vifte.

Vi løser opgaven sammen. Du vælger selv.

Bryllup

Jeg foreviger minder fra en af livets helt store dage.

Events

Eventfotografering helt som du ønsker det.

Koncerter

Billeder til koncert? Ingen problem. Lad mig hjælpe.

Portræt / Studie

Besøg mit fotostudie og slip kreativiteten løs

Konfirmation

Jeg er på pletten til barnets store dag.

Outdoor

Jeg fotograferer naturligvis også udendørs.