Fotografering i Næstved

Vi skaber minder for livet.

Portrætfotografering • Bryllup • Events • Konferencer • Koncerter • Erhverv

8

ÅRS

ERFARING

Introduktion

Et billede siger mere end 1000 ord. Vi skaber det for dig.

Vi skaber minder du aldrig vil glemme, og vi udfører vores arbejde ud fra en filosofi der hedder at du er tilfreds når vi er færdige. Uanset om vi skal fotografere bryllup eller portrætter sætter vi en ære i at skabe det resultat, som i sidste ende vil bringe dig minder for livet.

Portrætfotografering på sin helt egen måde

En portrætfotografering er et klassisk valg når du ønsker at skabe unikke baggrunde, flot belysning og en rolig stemning. Det er på dit portrætbillede, at du får lov til at udfolde dig med dit bedste smil. Når vi laver portrætfotografering foregår det i vores fotostudie placeret i en lejlighed i Næstved. Det skaber ro – særligt til børneportrætter, og det giver dig følelsen af en mere hjemlig oplevelse.

Et fantastisk flot onlinegalleri til dig og din familie

Når vi har foretaget vores fotografering af dig eller dine nærmeste, får du adgang til et stort onlinegalleri. I online galleriet kan du bruge den tid du har behov for, når du skal igang med at vælge dine favorit billeder. Galleriet er brugervenligt, og fungerer på både computer, tablet og mobil.

Redigeringen forfiner dine valg

Når du har udvalgt dine favoritter i online galleriet fortæller du os samtidig, at disse udvalgte billeder skal efterbehandles. Vi gør en ære i en flot redigering uden at gå på kompromis med alle de flotte detaljer, som forfiner et flot portrætbillede. Vi tager dig med igennem processen, og du får helt selv lov til at godkende resultatet af redigeringen inden vi modtager betalingen fra dig.

Professionelt udstyr

Vi benytter professionelt fotoudstyr til alle vores fotograferinger.

På besøg i studiet

Husk at lave søde og smilende ansigter i fotostudiet.

Efterbehandlingen

Vi benytter leading industry software til dine billeder.

Se hvad vi kan.

Dine ønsker. Vores opgave.

01. Bryllup

Den forhåbentlig største dag i dit liv behøver dokumentation. Derfor kan vi hjælpe med fortælle dit bryllup i billeder. Et minde for livet.

03. Julefotografering

Mærk julestemningen med vores julefotografering. Vi stiller flotte baggrunde og julerekvisitter til rådighed.

05. Koncert & Event

Koncert, event, konfirmation, barnedåb. Kategorien er stor, men vi er sikre på at vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dit event.

02. Portrætfotografering

Vores portrætfotografering er stilren, flot og tilfredstillende. Vi skaber alle de ting du har drømt om i et portræt.

04. Outdoor fotografering

Outdoor fotografering kan noget særligt. Det fanger momentet, mens det sker. Det giver uforudsiglighed på en smuk og elegant måde.

06. Produktfotografering

Packshots og produktbilleder til din webshop? Vi har professionelt fototelt til formålet, som sikrer et helt clean look.

Vores fotostudie i Næstved.

Vores fotostudie er placeret i Næstved. Vi ønsker at skabe rammen om en hyggelig fotografering. Du er velkommen til at tage plads i vores 2 stole mens vi fotograferer dit / dine børn. Når du har sat dig godt til rette, er du også altid velkommen til at tage en kop kaffe eller en tår vand.

Vi glæder os meget til at få besøg af dig og din familie.