Dagpleje fotografering

Vi tilbyder fotografering til dit dagpleje erhverv helt gratis.

En dag skabt for børnene på den gode, sjove og mindeværdige facon.

Du aftaler konceptet med de tilknyttede forældre, så klarer vi resten

Koncepterne vi kan tilbyde til vores dagpleje fotografering

Portrætfotografering i studiestil.

Vi opstiller vores fotostudie, og medtager selv fotobaggrunde (sort, hvid eller grå), fotolamper og professionelt kamera. Et portrætfoto defineres ved det søde smil hos børnene, og er et populært valg blandt forældrene, når der skal bestilles gaver til årets højtider.

 

Udendørs fotografering med stemning.

Under vores dagpleje fotografering skal du være velkommen til at slippe ungerne løs i din have, eller en tur i skoven. Du lader ganske enkelt fotografen og vores kamera gøre resten. Med udendørs fotografering opnåes de absolut bedste stemningsbilleder i mens børnene hygger og leger.

 

Er du dagplejer? Så tag kontakt med det samme. Vi besvarer glædeligt dine spørgsmål så hurtigt vi kan.

8 + 1 =

Kvalitetspakker til forældrene.

Forældre elsker billeder af deres børn. Derfor har vi sammensat vores fotopakker, så de indeholder de mest populære fotostørrelser.

Til forældrene

Du bestemmer selv dine fotografier

Slut med at vælge de samme billeder. Når vi udfører vores dagpleje fotografering får du som forældre lov til at vælge i mellem alle de billeder vi har taget af dit barn. Når forældrene har valgt de bedste motiver og smil, påbegyndes redigeringen og efterbehandlingen af disse. Når efterbehandlingen er færdig bestilles forældrenes ønskede udprint.

Dagpleje fotografering af barn

Priser på enkeltprint

10X15cm – 79 kr.

11X17cm – 89 kr.

20X30cm – 159 kr.

30X45cm – 259 kr.

40X60cm – 449 kr.

50X75cm – 549 kr.

Fotografering i Næstved

Vi tilbyder klassisk portrætfotografering i vores studie, som er placeret i Næstved. Vi opstiller fotolys og sørger for, at du får en masse gode billeder med hjem. Du kan se et lille udpluk af billeder vi har taget nederst her