ET FLOT DESIGN. DU SELV BESTEMMER.

Vi designer flotte og professionelle erhvervs hjemmesider til din virksomhed.

Vi har en massiv erfaring i opbygning af hjemmesider. Samtidig holder vi styr på de nyeste tendenser i branchen, og sikrer at du altid får et top moderne og professionelt resultatet. Du er selv med under hele processen, og holdes løbende opdateret under projektets udvikling. Vi designer alle vores hjemmesider i WordPress, og webshops i WooCommerce.

Hjemmeside

Komplet webdesign efter dine ønsker.

Vedligeholdelse

Vi sørger for opdateringer og generel drift.

Webshop

Komplet webshop løsning i WooCommerce.

R

Installation

Installation af plugins og funktioner.

VORES WEBSERVICES.

Sådan kan vi hjælpe dig med dit website.

Uanset om du skal bruge en komplet hjemmeside, en komplet webshop, eller blot skal havet installeret plugins og behøver hjælp til opsætningen, så kan vi hjælpe dig. Vi designer ikke vores hjemmesider for dig. Vi designer vores hjemmesider med dig.

SE GODT UD. FRA ALLE VINKLER.

Et responsivt design du elsker at kigge på fra alle enheder.

Se godt ud fra din computer, tablet og smartphone på en og samme tid. Alle vores erhvervs hjemmesider leveres i et responsivt format, så du er sikker på, at du altid fremstår flot uanset hvor besøget kommer fra.

Smartphonen

Langt de fleste besøg kommer fra smartphone.

Vi tilpasser

Vi sørger for, at du ser godt ud alle vegne.

Portfolio

Noget af vores arbejde

Portfolio af hjemmesiden vinylland.dk
Vinylland.dk

Vinylland.dk er en webshop til danske fotografer med henblik på salg af premium vinylbaggrunde. Webshoppen indeholder over 200 forskellige designs i alverdens kategorier. Vi har skabt hele webshoppen, implementeret betalingssystem, opsat fakturalayout og hjulpet til med tilføjelse af alle deres varenumre.

Foruden webdesignet har vi hjulpet til med at fotografere en række demobilleder til siden, som alle er fotograferet på de vinylbaggrunde som Vinylland.dk sælger.

Dbsales.dk

Vi har designet DBSALES med fokus på overskuelighed, nem navigering, og ikke mindst har vi gjort det lyst og imødekommende. Vi har hos denne kunde stået for komplet webshop, design, integration af betalingsmodul og grafisk behandling af de billeder hvor dette var nødvendigt. Vi har ydermere givet relevante informationer om grundlæggende SEO optimering i forhold til Google placeringer.

På billedet af DBSALES ses en produktside, en indkøbskurv, og et udsnit af forsiden samt brands.

Gadefesten4700.dk

Gadefesten4700.dk havde selv en hjemmeside, som var opbygget i WIX. Med ønske om at rykke til en platform med muligheder i fremtiden, valgte de at gå med os og WordPress i hånden. Vi har hjulpet Gadefesten4700 med en “kopi” af det design de havde i WIX og designet det i WordPress. Gadefesten er en festival beliggende i Næstved centrum, som hvert år tiltrækker flere tusinde mennesker.

På billedet af Gadefesten4700 ses forsiden, historien bag og praktisk information.

Lydtildinfest.dk

Lydtildinfest.dk har fået en total makeover. Vi har sammen med ejeren lagt en strategiplan for et komplet redesign, for at skabe en bedre konvertering af kunder, samt at få besøgstal til at stige. Lydtildinfest udlejer alt i udstyr til festen. Efter vores redesign og optimering er besøgstal på hjemmesiden steget med ca. 20%. En bedrift vi er stolte af.

På billedet af Lydtildinfest ses forsiden, udlejning af højtalere, samt en kategorivisningen over sidens hovedgrupper.

Mind4business.dk

Her har vi designet et simpelt brugervenligt website med fokus på overskuelighed. Sitet er af mindre karakter, og er udarbejdet 100% efter ejernes egne ønsker. Grafisk materiale er lavet af Mind4business selv, men er blevet implementeret af os i forbindelse med designprocessen.

På billedet af Mind4business ses forsiden, tidligere cases og et udpluk af firmaets koncepter og missioner.

Allroundbyggeri.dk

Allroundbyggeri manglede en hjemmeside og en online tilstedeværelse, da de valgte at tage kontakt til os. Vi har designet deres hjemmeside med inspiration fra andre entreprenør hjemmesider, efter de behov som Allroundbyggeri har ønsket sig.

Hjemmesiden fungere som et online visitkort, og giver mulighed for at kontakte firmaet direkte. Vi har ydermere lavet nogle ændringer på firmaets originale logo, så det kan trykkes på arbejdstøj.

DJCom.dk

Vi har designet og skabt DJCom.dk for Danmarks DJ’s, producere og brancherelaterede folk. Vi har implementeret en total community løsning med personlige profiler og foruminteraktion.

DJCom.dk er skabt med ønsket om at samle alle danske DJ’s og producere under et tag.

Vi har tilpasset mobilversion, så DJCom.dk også ser elegant ud fra din smartphone.

Tag kontakt nu.

Vi hjælper gerne.

Kunne du tænke dig et samarbejde med os omkring din nye erhvervs hjemmeside, eller har du spørgsmål til hele processforløbet, så sidder vi klar til at besvare dem.

Adresse

Grønlandsvej 19, 4700 Næstved

Telefon

61 68 48 15

Mail

kontakt@danishgraphics.dk