Julefotografering i Næstved

Kom til julefotografering i Næstved og oplev den hyggelige julestemning. Sæt dig godt til rette blandt vores nisser, julemænd, julekugler, sne og andre julerekvisitter.

Den perfekte julegave

Den perfekte julegave til nogle du holder af. Vi sørger for den helt rette julestemning i vores fotostudie. Du vælger selv om dine billeder skal printes, eller sendes til dig digitalt.

Professionelle billeder

Vores fotografering udføres med professionelt udstyr. Ønsker du at få dine julebilleder printet ud, sender vi dine billeder direkte til vores partner, når du har forhåndsgodkendt dem.

Gratis fotografering

Det skal være sjovt og hyggeligt at gå til fotografen. Derfor tilbyder vi vores fotografering gratis. Med andre ord betaler du kun for de billeder du bestiller, og ikke for selve fotosessionen.

Digitale billeder …

N

Altid fuld kvalitet

Når du vælger at modtage dine billeder i digital form, sørger vi altid for at levere dine billeder i fuld kvalitet. Dette sikrer at du nemt og enkelt kan benytte filerne til evt. print eller visning i stort format, uden at billederne bliver sløret.

N

32 megapixel fotografering

De fleste af vores fotograferinger foregår med et kamera på 32 megapixel. Det betyder at du efterfølgende selv kan bestille print størrelser i det man vil kalde “stor plakat størrelse”. Med andre ord kan du få dine fotografier printet i stort format.

N

Online levering

Når vi har redigeret dine billeder færdig modtager du dem typisk via Dropbox eller en anden fildelingstjeneste, hvor du kan downloade dine fotos. Du har som udgangspunkt 7 dage til at downloade dit fotomateriale fra afsendelsesdatoen.

N

Fortrolighed

Vi går op i fortrolighed og anonymitet. Derfor garanterer vi at dine fotografier behandles efter dataloven, og at fildelingslink udelukkende deles mellem fotografen og de implicerede, som har været til stede under fotograferingen.

Printede billeder …

N

Premium fotopartner

Vi er stolte af at benytte en af verdens største udbydere af fotofremkaldelse, når vi bestiller billeder til vores kunder. Dette gør vi, fordi vi ønsker at levere den bedst mulige kvalitet til prisen overfor vores kunder.

N

Fotopapir i yderste kvalitet

Alle vores print bestilles på fotopapir af høj kvalitet. Vores fotografier optimeres inden de sendes til print, for at sikre de mest optimale forhold i farvegengivelse, detaljegrad og trykkvalitet.

N

En nem pakkeløsning

Når du bestiller print af dine billeder, vælger vores kunder som oftest en foruddefineret fotopakke. Vores fotopakker indeholder forskellige antal og størrelser på de billeder du ønsker at få fremkaldt.

N

Særlig bestilling

Ønsker du særlige størrelser på dine print, eller har du specielle ønsker eller tanker om hvordan dine kommende print skal se ud, så lytter vi gerne til disse. Det er også muligt at bestille enkeltprint af dine billeder.

Priser på julefotografering

En fotografering hos os er gratis – Betal kun for digitale filer, eller for udprint.

Julefotografering – Kun digitale filer

Fotopakker med udprint

Få julegaverne i hus.

Book tid til julefotografering

Hvordan ønsker du dine billeder?

Fotopakke - Print fotografering

13 + 2 =