Vi skaber minder for livet.

Velkommen hos Danish Graphics. Din fotograf i Næstved

Vi går op i vores arbejde.

En portrætfotograf du kan stole på.

En afslappende fotografering i det tempo du ønsker det. Som din fotograf i Næstved ønsker vi at skabe minder som varer for evigt. Når vi fotograferer er vi fjollet, søde og smilende. Det giver børnene ro, og skaber vedvarende tryghed. Hos os skal det nemlig være sjovt at gå til fotografen.

Fotograf i Næstved til portrætfoto

Vi bidrager til at sikre en god portrætfotografering

Vi hjælper det bedste vi kan under hele forløbet for at sikre en god portrætfotografering for vores kunder, når de er på besøg i studiet. Nedenfor har vi samlet en række gode råd, som kan være med til at sørge for, at du får præcis de billeder du drømmer om – Minder der varer for evigt.

01. Tag dig god tid.

For nogle kan det virke skræmmende, at skulle stille sig ind foran de store lamper, samtidig med at skulle fremkomme med fantastiske udtryk i ansigtet. Vi går derfor meget op i at skabe den bedst mulige ro hos vedkommende som skal fotograferes. Det er ikke unormalt at børn f.eks. bruger 10-15 min på at finde ud af hvad der skal foregå. Som forældre må du ikke lade dig stresse af situationen. Det er helt naturligt. 

02. Dit tøjvalg er vigtigt.

Til en portrætfotografering er det altid vigtigt at tænke over dit tøjvalg. Du bør tænke over at klæde dig i farver som ikke konflikter med dit baggrundsvalg. At tage hvide bukser på til en fotografering på hvid baggrund bliver sjældendt et godt resultat.

03. Skab tryghed.

Har dit barn en bamse, et stykke legetøj eller måske noget helt andet, som kan fange opmærksomheden, skabe tryghed og glæde, så kan det i mange tilfælde godt betale sig at medbringe det hos fotografen. Det skaber fokus, og sørger for at børnene bliver forbundet med noget de kender fra hverdagen.

Det forpligter ikke

Altid gratis fotografering

Når du bliver portrætfotograferet hos os er du aldrig forpligtet til at købe noget. En fotosession hos os er altid gratis.

Køb billeder i stedet for fotografen.

Når vi har fotograferet dig eller dine nærmeste får du tilsendt et onlinegalleri hvor du kan se alle billederne. Du betaler kun for de billeder, som du udvælger. Dit besøg hos os koster med andre ord ikke penge. Vi værdsætter, at du kan bruge pengene på skønne billeder i stedet for.

Efterbehandling efter udvælgelsen.

Når du har udvalgt alle dine favoritter starter efterbehandlingen af dine billeder. I denne process klargøre vi dine billeder, så de fremstår så flotte som muligt. Efterbehandlingen er inkluderet i den pakkepris du betaler for dine udvalgte billeder.

Til stede der hvor du er.

Din foretrukne fotograf i Næstved – Lige ved hånden.

Vi har en mission om at være din foretrukne fotograf i Næstved. Vi står på mål for vores “håndværk” og bestræber os altid på at gøre vores kunder tilfredse.

Vi kender alle til en travl hverdag. Derfor er vi også tilstede på de platforme, hvor vi mener det er relevant.

På vores Facebook side garanterer vi altid et hurtigt svar, med undtagelse af når vi engang i mellem lægger os til at sove.

I vores indbakke findes der ingen dumme spørgsmål. Vi holder af at vejlede og hjælpe vores kunder.

Noget for os alle.

Vi har skabt et prisfundament, som vi mener alle kan være med på.

Digitale filer:
3 stk. – 399 kr.
10 stk. – 499 kr.
15 stk. – 699 kr.
Fuld kollektion ved køb af digital pakke (Uredigeret) – 300 kr.

*Print:

Pakke 1 – 349 kr.
1x 20×30
1x 11×17
2x 10×15

Pakke 2 – 449 kr.
1x 20×30
3x 11×17
2x 10×15

Pakke 3 – 599 kr.
2x 20×30
3x 11×17
2x 10×15

Pakke 4 – 899 kr.
3x 20×30
3x 11×17
2x 10×15

Størrelser er vejledende ud fra beskæringsforhold*