Portfolio

Se vores showcase

Vores udvalgte hjemmesideportefølje

Inden du beslutter dig for hvem der skal designe din nye hjemmeside, er det vigtigt at du føler dig tryg i processen. Vi har igennem vores 12 års erfaring designet utallige hjemmesider, og fuldt med en tidens trends. Nedenfor kan du se et udpluk fra nogle af de webdesign projekter vi har været involveret i. Der tages forbehold for, at vores kunder selv har lavet markante ændringer i forhold til det færdige produkt Danish Graphics har udarbejdet.

Allroundbyggeri.dk

Lydtildinfest.dk

dbsales.dk

Mind4business.dk

gadefesten4700.dk

djcom.dk

Vores udvalgte dronefotos

Se Danmark fra oven, og få fantastiske billeder fra toppen. Vi har været på en flyvetur rundt omkring i det danske land, for at vise dig nogle af vores flotte dronefotos. Husk på at kun fantasien sætter grænser, for hvad man kan med en drone. Vi flyver altid inden for gældende lovgivning, og går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Hvis du er interesseret i at læse mere om vores drone muligheder kan du klikke her

COVID-19 Danmark

Dette dronefoto er taget ved Tystrup sø, og er skabt i forbindelse med COVID-19 i Danmark. Billedet appelerer til social distancering, med den lille kano, som befinder sig helt alene på vandet.

Topdown med stil

Havneområdet ved Kalundbord råder over nogle helt særlige og fantastiske lokationer når vi snakker dronefotografering. Den store industrihavn og privathavn er bestemt et besøg værd.

Vor Frue Kirke

Vor Frue Kirke, placeret midt i Kalundborg. Kirken står yderst flot placeret omkring centrum af byen, ikke langt fra vandet. Kirkens høje og slotslige spir gjorde det til en sikker foto vinder fra luften.

Storebæltsbroen

Vi befinder os ca. 70 meter over storebæltsbroen på dette foto. Området omkring storebæltsbroen er bestemt en af de flottere lokationer, hvor vores drone har været på besøg.