Koncert og eventfotograf.

Som koncert og eventfotograf, er vi pasioneret for at fange det bedste øjeblik til dine events.

Koncert fotograf.

KONCERT FOTOGRAFERING SKABER STEMNINGEN VIA BILLEDER.

Som koncert fotograf kræver det en unik kombination af teknisk kunnen og kreativitet for at fange de helt rigtige øjeblikke. Som koncert fotograf, er vi i stand til at fange de magiske øjeblikke på scenen og blandt publikum. Vi er med til at bringe musikken til live gennem billeder.

Vores passion for musik og fotografering i kombination har ført os til at kunne skabe fantastiske billeder til koncert arrangementer. Vi er dedikeret til at levere høj kvalitetsbilleder, der formidler energi og intensitet af koncertoplevelsen.

Vi har erfaring med mange forskellige genre, og vi tager gerne en uddybende snak om særlige ønsker og krav inden vi går igang. Vores fotoudstyr er top moderne, så vi kan fange skarpe billeder, selv under de mest krævende lysforhold.

Som koncert fotograf, nyder vi at være en del af musikbranchem og fange de magiske øjeblikke for vores klienter.

Artister vi blandt andet har fotograferet:

 

– Artigeardit

– Lamin

– Icekiid

– ADHD

– GMG

– Hedegaard

– Ude af kontrol

– Jacob Wernby

 

Event fotograf.

HVIS DU AFVIKLER, SÅ FANGER VI MOMENTET.

Eventfotografering kræver et skarpt blik for detaljer og evnen til at fange de magiske øjeblikke i bevægelse. Som eventfotograf er vores opgave og sikre, at dit arrangement er bevaret for evigt af billeder i høj kvalitet.

Vores lyst til at skabe inspirerende og stemningsfyldte billeder har drevet os i mange år. Vi har erfaring med at fotografere en lang række events som f.eks. bryllupper, koncerter og korporative events til offentlige sammenkomster.

Vi har forståelse for komposition, lysforhold og timing, så hvis dit event byder på udfordrende miljøer eller er actionpræget og med fart, må du ikke tøve med at kontakte os.

Vi forstå vigtigheden i at fange øjeblikket og formidle stemningen på dit event. Vores mål er ikke kun at levere billeder der dokumentere din begivenhed. Vores mål er også at vores billeder skal give liv og smilende minder fra netop den dag hvor du afholdte dit event.