Dronefoto og dronevideo

Sydsjællands droneflyvning

Opdag Danmark fra en ny vinkel med vores unikke fotos fra luften. Danish Graphics har base i Næstved på Sydsjælland – Vi kan være behjælpelige med foto og video efter dine ønsker.

Fortæl en historie. På en helt ny måde.

Vi behandler materialet | Vil du med på en flyvetur?

Må vi låne din opmærksomhed inden du flyver videre? …

Droneflyvning, fotos og videoindhold fra luften er i den grad noget som danskerne har taget i mod med kyshånd. Vi har ikke kun specialiseret os i at flyve med drone og tage gode billeder, vi har også specialiseret os i at efterbehandle dit materiale, så det sidder lige i skabet uanset om det er dronevideo, eller dronefotos du ønsker.

Med dronefotos eller video får du set verden fra oven og i et helt nyt perspektiv.

Vi har sørget for at ALLE kan benytte sig af vores droneflyvning – Vi klarer både stort og småt.

Benyt fx. droneflyvning til perspektiver af din virksomhed, ejendom, sommerhus, bryllup, konfirmation, barnedåb, studenterfest, landbrug, sportsbegivenhed, event, firmafest.

Kun fantasien sætter grænser når vi bevæger os i luften.

 

Mand modtager sine dronefotos

Dronefotos på Sjælland

Vi har fløjet Sjælland rundt med vores droner i 3 år, og får stadig en WOW oplevelse, når vi en gang i mellem finder et nyt og spændende sted at sende vores drone op. Skal din virksomhed ses fra oven i din næste marketingkampagne, eller mangler du et overblik over din private villa, så er vi allerede fløjet. Vi sørger for tilladelser, sikkerhed og det der høre med, når vi skal flyve med drone sammen med dig.

 

Droneflyvning

Dronevideo på Sjælland

Videooplevelsen der bliver ved med at give skabes af droner fra øverste hylde – Altså oppe i himlen. Få fede aftermovies fra store events, promotion videoer eller et overblik over dit domicil som erhvervsdrivende. Vi udfører klippe arbejdet og sørger for at levere dig dronemateriale, som er klar til brug i den forfatning du ønsker det. Vi kan blandt andet gøre klar til web, sociale medier eller sende dig materialet i fuld kvalitet, så du kan blære dig.

 

s

INSPEKTION

Vores droner kan også bruges til inspektioner af ejendomme. Har du fx. brug for at vide omfanget af en skade på din skorsten, eller trænger din tagrende til et tjek, så kan droneflyvning klare jobbet.

Kvalitet der bare virker

Oplev knivskarp kvalitet. Vores droner skyder fotos i op til 32 megapixels, og optager video i 4K 30 fps. Unikke close-ups og fantastisk billedkvalitet er hvad du får med vores droneflyvning.

Priser på droneflyvning

Vi tilbyder dig en række forskellige løsninger indenfor droneflyvning. Uanset om du ønsker private dronefotos, professionelle billeder eller skrædersyet eventløsninger, så kan vi droneflyvning være behjælpelig. Nedenfor kan du se en prisoversigt, så du kan få et indblik i hvordan vores droneflyvning fungerer.

Dronefotos

* Levering af råfiler sker efter eget ønske via mail, WeTransfer eller anden lignende tjeneste.
Råfiler betyder at materialet som afsendes er ubehandlet, og bliver leveret direkte fra dronens SD kort.

Dronevideo

* Levering af råfiler sker efter eget ønske via mail, WeTransfer eller anden lignende tjeneste.
Råfiler betyder at materialet som afsendes er ubehandlet, og bliver leveret direkte fra dronens SD kort.

Bliv inspireret. Droneflyvning i naturen.

Et udpluk af vores flotte og unikke dronefotos