Danish Graphics leverer moderne webdesign, droneflyvning inkl. video og foto, arbejde til sociale medier, samt promotion og trailer videoer.

Betaling
Betaling foregår via fremsendt faktura med en standard betalingsfrist på 7 dage. Danish Graphics forbeholder sig retten til at fremsende rykker 1 såfremt at betalingen ikke er sket inden for aftalt tidsramme. Længere betalingsfrist er kun gældende såfremt, at dette er aftalt pr. skriftlig dokumentaftale, og hvis en længere forfaldsdato står angivet på fremsendte faktura.

Alle beløb på Danish Graphics er angivet inkl. moms i valutaen DKK.

Danish Graphics forbeholder sig retten til at tage 50% i depositum ved fx. grafisk arbejde og webdesign. Såfremt at et depositum skal foreligge inden arbejdets igangsættelse vil faktura med linjen “Webdesign/Grafisk arbejde – Rate 1″ fremsendes til betaler/kunde.

Levering af købt ydelse.
Levering af den købte ydelse afhænger af aftale mellem kunde og Danish Graphics. Deadline for aflevering af udført materiale vil fremgå af endelig aftale mellem kunde og Danish Graphics.

Danish Grahics
Grønlandsvej 19
4700 Næstved
kontakt@danishgraphics.dk

Fortrydelsesret

Ønsker du at fortryde dit igangværende arbejde med Danish Graphics gør vi opmærksom på at evt. allerede indbetalt depositum beløb ikke refunderes såfremt at Danish Graphics allerede er gået i gang med opgaven.

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser bedes du kontakte os via e-mail:

kontakt@danishgraphics.dk