Videopromo

Video marketing til din virksomhed

Større. Stærkere. Bedre.

Større

Hjælp din egen virksomhed med at blive større. Skab vækst med video, og indhold der fanger din målgruppe. Det er ikke for sjovt at videoindhold er verdens mest benyttede metode, når du skal have dine følgers opmærksomhed. De elsker alt i bevægelse.

Stærkere

Skab et stærkere brand med målrettet video marketing. Gør din interaktion med din målgruppe stærkere, og tilbyd dem hele tiden indhold som er relevant, trendy og fængende for øjet. Vores video marketing laves med dine egne klip og billeder hvis du ønsker det.

Bedre

Bliv bedre til at analysere dine marketing kampagner. Ved at holde dine visninger på video marketing op i mod dine genrelle opslag, og kampagner, tør vi godt garantere dig, at kvalitetsindholdet via god video marketing vil gøre din virksomhed langt bedre på lang sigt.

Spring køen over

Videoindhold øger konverteringsraten på dine sociale kanaler, og kan naturligt være med til at skabe en generel vækst. Videoindhold på sociale medier får omkring 10 gange så meget opmærksomhed fra brugerne end almindelig grafisk indhold, når vi taler om likes, delinger og generel interaktion med dit opslag. Baseret på statistik og forskning viser det sig at helt op til 70% af befolkningen i verden foretrækker video og bevægende indhold, frem for stillestående grafik og billeder. Som mennesker er vi drevet af, at der skal ske noget. Det får os til at stoppe op og kigge nærmere.

Vidste du at vores Droneflyvning kan kombineres med vores video marketing?

Video marketing
Må vi vise dig noget?

Tryk “PLAY” på videoafspilleren, for at se hvordan en explainer video til din virksomhed kunne se ud.

Det er aldrig for sent at komme i gang …

Kickstart din markedsføring med vores videotemplates. Vi sørger for at redigere dem, og vi sørger ydermere for at finde et stykke passende musik. Ved projektets udgang kan projektfilerne fremsendes til viderudvikling i Adobe After Effects.

%

Større interesse hos målgruppen

%

Bruger video marketing

Processen er nemmere end du tror …

1

l

Kontakt os online

2

Vælg template

3

Vælg materiale

4

Modtag din video

Søgemaskinerne vil elske dig

Video marketing er elsket af Google og Bing
Har du også brug for en professionel hjemmeside?

Kvaliteten er i top

Vores videoer laves i professionelt software, og du kan selv udvikle videre bagefter

Full HD & 4K

Vores videomateriale leveres i Full HD eller 4K afhængigt af, hvad din video template understøtter

Klargøring til web

Ønsker du at bruge dine videoer på din hjemmeside, så kan vi gøre dem klar for dig.

En video. Uendelige fordele.

N

Full HD

Video sendes i FULL HD

N

4K kvalitet

Video kan laves i 4K

N

Bliv set

Bedre markedsføring

N

Større interaktion

Din målgruppe kan lide det

N

Konvertering

Video marketing skaber vækst

N

Brug den igen

Brug din video mere end en gang

N

Søgemaskinerne

Google & Bing elsker video

N

Opmærksomhed

Flot video bliver husket

N

Storyteller

Fortæl en historie

N

SoMe powerhouse

Brugerne foretrækker video

N

Kompatibilitet

Folk bruger smartphones mere

N

En samlet pakke

Vi kan hjælpe dig hele vejen

$

Du må gerne trykke play

!

Du må gerne trykke play

#

Du må gerne trykke play

Er du stadig i tvivl?

Se vores ofte stillede spørgsmål
Hvilken kvalitet leveres filmene i?

Vores film leveres i 1080p FULL HD & 4K – Nogle templates leveres også i 60FPS – Den primære standard er 30 FPS.

Får jeg rettighed til at benytte videoen?

Ja. Når vi har skabt din video får du 100% rettigheder til at bruge videoen som du har lyst.

Jeg har ikke materiale selv. Hvad gør jeg?

Vi kan godt hjælpe dig alligevel! Vi har adgang til et kæmpe stort udvalg har stock fotos, videoer, grafik og alt hvad der høre til. Er du ikke i besiddelse af materiale selv, skal du være hjertens velkommen til at bladre vores kæmpe store katalog igennem.

Jeg har materiale selv. Hvad gør jeg?

Hvis du har materiale selv, sender du blot billede og videomaterialet til vores email. Når vi går i gang med at skabe din video benytter vi naturligvis det fremsendte materiale.

Hvor meget materiale skal jeg fremsende?

Hvor meget materiale du skal afsende afhænger af, hvor lang og avanceret den video vi skal skabe for dig er. De videotemplates vi benytter har alle sammen forskellige længder og antal klip. Du får naturligvis alt praktisk information inden vi går i gang.

Findes der noget til min branche?

Vi kender naturligvis ikke din branche før vi har været i kontakt med dig, men vi er dog af den overbevisning at, vi er i besiddelse af templates til alle brancher. Skulle du mod forventning ikke finde vores templates interessant, tvinger vi dig naturligvis ikke! 

Er der særlige krav til mit eget materiale?

Nej ikke nødvendigvis. Dit eget materiale kan både være video og billeder. Kvaliteten på det materiale du fremsender udgøre naturligvis resultatet af den færdige video i sidste ende.

Hvor kan jeg aktivt bruge videoen?

Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvor du vil bruge din video. Du får rettigheder til at benytte videoen til kommerciel video marketing på fx. Facebook, Instagram, YouTube og lignende.

Kan jeg stole på dit materiale i bruger?

Absolut! Det materiale vi stiller til rådighed er lavet og skabt af professionelle foto og videografer. Det samme gør sig gældende på grafiske design elementer. 

Kan jeg selv vælge videotemplate?

Ja! Du kan sagtens få lov til at se en forhåndsvisning af hvordan din video kommer til at se ud. Der er lavet trailers af alle de templates som vi benytter, så du kan få en indikation af det endelige resultat.

Produktionsselskab Vs. Videotemplate

Hvad skal du vælge?

Produktionsselskab: Du har måske ikke helt forstået forskellen på en rigtig videoproduktion og vores video marketing koncept, hvor vi bruger videotemplates til formålet.

Der findes i Danmark en masse dygtige produktionselskaber, som med garanti kan lave en flot og professionel filmproduktion skræddersyet til dig. Produktionselskabet kan være værd at overveje hvis du ønsker en 100% skræddersyet løsning efter dine behov.

Det stiller som regel en del større krav til din egen kreativitet og ønsker omkring den film du ønsker. Et produktionsselskab vil typisk selv stå for optagelse af det materiale der skal benyttes i din video, samt stå for klipning og redigering. Graver vi ind i priserne hos diverse produktionselskaber, er de ikke meget for at oplyse dig om priserne, før de har helt styr på projektets omfang.

Det er en helt retfærdig tilgang, men en ting er sten sikkert. Prisen er højst sandsynlig i et noget andet omfang, end vores template koncept. 

 

Videotemplates: Vores vision og koncept til din video marketing bygger på templates – Med andre ord, videoer som allerede er færdig produceret.

Video templates er færdigproduceret videoer, som vi aktivt går ind og skræddersyer med fx. dit eget billed og video indhold. Vi har i skrivende stund adgang til mere end 20.000 forskellige færdig produceret templates, som blot venter på at blive omproduceret til din næste video marketing kampagne.

Prisen kan ofte holdes nede på et minimum, da arbejdet med produktionen ikke er ligeså omfattende, som hos et rigtigt film produktionsselskab. Det kan ofte også være en fordel at benytte videotemplates hvis du ønsker mere end en video, fordelt over en kampagne periode.

Det giver ganske enkelt et større luft i budgettet, og kan strække sig over meget længere perioder, uden du skal til lommerne hele tiden.