PRISER

Se et udpluk af vores priser

Når man bevæger sig rundt i multimediebranchen kan det være svært at give en præcis pris på dit næste projekt. Vi kender desværre ikke dine behov, og ved således ikke hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Vi ønsker at gøre vores priser så gennemsigtige som muligt for vores kunder. Derfor har vi valgt at samle en række estimerede priser nedenfor. Vi anbefaler at du følger med på vores Facebook side for konkurrencer, rabatkuponer og tilbud.

Alle priser på siden er angivet inkl. moms

Facebook

HJEMMESIDE

De viste priser kan variere alt efter behov, ønsker og funktioner, og er derfor kun estimerede, for at give vores kunder et indblik i mulighederne.

Savner du en særlig feature eller funktion til din hjemmeside men kan du ikke finde den i pakkeoversigten, så er Danish Graphics altid til at snakke med. Du må derfor aldrig tøve med at kontakte os, såfremt at du har spørgsmål til vores design og WordPress muligheder.*

For komplet webshop løsning anbefaler vi at du kontakter os direkte via Facebook, live-chat, eller benytter sidens kontaktformular

N

BASIC

Denne pakke er velegnet til dit nye firma, dit nye online visitkort, eller hvis du blot ønsker en flot tilstedeværelse på nettet. Med denne pakke får du en forside, dine services præsenteres flot, og dine kunder får mulighed for at kontakte dig via en kontaktformular.

Inkluderet i punktform:

✓ 3-4 sider

✓ Responsivt design

✓ Installation af ønskede plugins

✓ Design efter dit eget ønske

✓ 1 måneds support

*Pris fra: 4995 inkl. moms

N

Standard

Denne pakke indeholder alle funktioner fra BASIC pakken, og er det idélle valg hvis du ønsker et mere avanceret design. Vi tilbyder opsætning af plugins som koster penge, animeringer på din hjemmeside og dynamiske slideshows.

Inkluderet i punktform:

✓ 4-6 sider

✓ Animationer på elementer

✓ Dynamiske slideshows

✓ Grafikmuligheder (Hvis ønskes)

✓ 3 måneders support

*Pris fra: 6995 inkl. moms

N

PREMIUM

Denne pakke indeholder alle features fra Basic og Standard pakken, og er det idélle valg til et premium design med fokus på brugervenlighed, navigering og CTA. Denne pakke tilbyder blandt andet undervisning og læring om brug af WordPress platformen.

Inkluderet i punktform:

✓ 6-9 sider

✓ SEO via YOAST plugin

✓ Undervisning i brug af siden

✓ Integrering af live-chat modul

✓ 3 måneders support

*Pris fra: 9995 kr. inkl moms

DRONE
FLYVNING

Du vil med garanti modtage unikke og flotte billeder fra luften med vores dronemateriale. Vores droner kan være behjælpelige ved mange forskellige lejligheder. Du kan læse meget mere om hvordan vores droneflyvning foregår under sektionen “Droneflyvning

De angivede priser er gældende på Sjælland. Ønsker du vores dronemateriale, og er du bosat på Fyn eller i Jylland anbefaler vi at du kontakter os med henblik på et særligt tilbud som inkluderer evt. kørselstilæg i henhold til distancen.

For dronefotos eller video til dit næste event anbefaler vi at du tager kontakt til vores team. Vi går efterfølgende i gang med at skræddersy en event løsning til dig.

* Levering af råfiler sker efter eget ønske via mail, WeTransfer eller anden lignende tjeneste.
Råfiler betyder at materialet som afsendes er ubehandlet, og bliver leveret direkte fra dronens SD kort.

* Levering af råfiler sker efter eget ønske via mail, WeTransfer eller anden lignende tjeneste.
Råfiler betyder at materialet som afsendes er ubehandlet, og bliver leveret direkte fra dronens SD kort.

SOCIALE
MEDIER

*Vedligeholdelse inkluderer maximum 3-4 opslag pr. uge inkl. supplerende grafikmateriale udarbejdet af Danish Graphics, i sammenråd med dine ønsker.

Ønsker du en skræddersyet grafisk løsning til dine sociale kanaler, anbefaler vi at du kontakter os direkte, via vores kontaktmuligheder.

Alle priser på SoMe arbejde er angivet inkl. moms.

FACEBOOK

Facebook er et af de mest anvendte værktøjer når det kommer til markedsføring. Derfor mener vi at en flot og solid social platform er vigtig for dig. Danish Graphics kan stå for opsætningen af din Facebook side, og supplere med grafiske elementer.

Inkluderet i punktform:

✓ Oprettelse af Facebook side

✓ Opsætning af Facebook side

✓ Grafisk design til første opslag

✓ Integration til Instagramside

✓ Vedligeholdelse inkl. grafik

Pris: 695 kr.

* Vedligeholdelse kan tilkøbes:
Pris pr. måned: 795 kr.

INSTAGRAM

Instagram bliver flittigt brugt af unge mennesker, hvor Facebook ses stærkere som en global platform. Mangler du inspiration til opsætning af din Instagram-virksomhedskonto, kan Danish Graphics være behjælpelige med indstillinger og grafiske udtryk.

Inkluderet i punktform:

✓ Oprettelse af Instagram side

✓ Opsætning af Instagram side

✓ 4 startopslag inkl. grafik

✓ Integration til Facebook side

✓ Vedligeholdelse inkl. grafik

Pris: 495 kr.

* Vedligeholdelse kan tilkøbes:
Pris pr. måned: 595 kr.

GRAFIK

Eye-catching grafik er med til at skabe opmærksomhed på dine sociale platforme. Danish Graphics er specialiseret i flot og moderne grafik til sociale platforme, som brugerne forstår. Vi kan fx. hjælpe med annoncer, konkurrencer og meget mere.

Inkluderet i punktform:

✓ 5 x annoncebilleder

✓ Placering af eget logo

✓ Grafisk design efter dine behov

✓ Grafik i samme stilart

✓ 2 x konkurrenceopslag (Grafik)

Pris: 995 kr.

Læs mere om indholdet under vores SoMe sektion