WordPress – En moderne platform …

Vi designer og laver din hjemmeside i CMS (Content Management System) systemet WordPress hvilket benyttes af flere millioner på verdensplan. Vi sikrer dig derfor et pålideligt, fremtidssikret og brugervenligt system når vi designer din nye hjemmeside.

EN PLATFORM MED MANGE MULIGHEDER

WEBDESIGN

Klik på menuen “Webdesign” øverst på siden, og se hvordan vi kan hjælpe dig med din kommende hjemmeside.

Vidste du at …

HISTORIEN BAG

WordPress er det mest anvendte CMS system til bygning af hjemmesider. CMS systemet har gennem årene fået mange roser for sin enkelthed, brugervenlighed og mange features.

WordPress blev første gang udgivet d. 27. maj 2013, og har siden da vokset sig større og større. Platformen bruges i dag af flere millioner mennesker på daglig basis.

CMS

WordPress er et CMS system (Content management system).

Et CMS system er et webprogram som kører på en webserver. Det bruges til at styre håndtering af billeder, blogindlæg og fx. videoer på din hjemmeside. Det hele styres fra en standard webbrowser, og bliver ofte bygget/designet for at gøre det nemt for brugeren, at redigere sin egen hjemmeside.

HOSTING

Når man har en hjemmeside, kræves der også en hosting løsning hos fx. One.com, UnoEuro, Dandomain eller lignende.

Webhostingen sørger for at din hjemmeside er online, så besøgende kan finde den. Mange af de danske hosting udbydere tilbyder specifikke løsninger til WordPress installationer, for bedst mulig kompatibilitet og hastighed.

Du skal være velkommen til at spørge os, hvis du er i tvivl om hvilken hosting løsning du skal vælge, i forbindelse med din nye hjemmeside.

DERFOR BRUGER VI WORDPRESS

N

Specialiseret

I mere end 10 år har Danish Graphics specialiseret sig i WordPress og dets funktioner, hvorfor vi målrettet har valgt at arbejde med WordPress platformen. Vi holder af de muligheder som WordPress tilbyder for vores kunder, og det er på WordPress platformen vi kan hjælpe dig bedst muligt på vej. 

N

Verdenskendt

WordPress blev på rekordtid det foretrukne valg for webdesignere tilbage i 2003, da  udviklerne åbnede dørene for første gang. Systemet er verdens mest benyttede platform. Vi har valgt at benytte WordPress for at tilbyde vores kunder en pålidelig og fremtidsikret løsning til deres nye hjemmeside.

N

Brugervenligt

Danish Graphics kan hjælpe dig med at holde din WordPress hjemmeside kørende med opdatering af billeder og indhold, men det kan også være, at du har mod på opgaven selv? Systemet er brugervenligt og enkelt at vedligeholde. Vi giver dig gerne en instruktion omkring hvordan du får mest ud af din nye side.

N

Features

Som standard CMS system er WordPress rig på features og funktioner. Står du alligevel og mangler en specifik funktion kan et plugin ofte give dig det du leder efter. Nogle plugins koster penge, mens andre er gratis. Vær opmærksom på at brugen af for mange plugins, kan gøre din hjemmeside langsommere, hvilket kan have en negativ effekt.